Før jeg oppdaget koreansk hudpleie, trodde jeg at jeg visste alt om solkrem: Den beskytter mot UV-stråling fra solen og reduserer sjansen for hudkreft. Det var inntil jeg dro til Seoul for å møte det koreanske hudpleiemerket Make p:rem, og lærte at det finnes solkremer som også beskytter mot infrarød stråling.

Hva er infrarød stråling?

Det lurte jeg også på! Infrarød stråling er nemlig den varmen du føler på huden når du eksponerer deg selv for solen. Disse strålene er både lengre og sterkere enn UV-strålene og trenger dermed dypere inn i huden, og som konsekvens kan dette føre til tap av kollagen og elastisitet, samt dannelse av rynker og pigmentflekker.

Make p:rem Blue Ray Line

Tilbake i Seoul er Make p:rem kjent for sine innovative og naturlige hudpleieprodukter. De henter mye av sin inspirasjon fra nordiske havområder, hvor de også utvinner sine ingredienser. Under vårt besøk i Seoul møtte jeg teamet til Make p:rem hvor de nylig hadde utviklet en unik solkrem-serie som de kalte Blue Ray Line. Disse produktene beskytter mot UVA- og UVB stråler slik som andre solkremer, i tillegg til at de beskytter mot infrarød stråling, og dermed mot de tidligere nevnte problemene med reduksjon av elastisitet, og økning av rynker samt pigmentflekker. Jeg ble imponert over konseptet, og bestemte meg for å tilby denne produktserien på SkinSecret.

Make P:rem Blue Ray Defense Sun Gel kommer i en enkel og praktisk forpakning for ansikt, mens Make P:rem Blue Ray Body Fluid gir full beskyttelse for hele kroppen. Begge solkremene inneholder minerale ingredienser som blokkerer all stråling fysisk, mens de senker hudtemperaturen din. Teksturen er kremete når de kommer ut av tuben, som omdannes til en flytende og lettvektig finish. Blue Ray Defense Sun Gel kan brukes som en primer under sminken og tetter ikke igjen porer. Du får en bedre oppfatning av konsistensen ved å se på denne videoen:

 

Disse blir garantert med på påskeferien i år! Pass på så du beskytter deg når du skal ut i solen, og husk: påfør solkrem hver 2. time du er ute i sola, et tynt lag er bedre enn ingenting.

Produkter omtalt i artikkelen

Skrevet av

Sanja

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja