BLITHE er endelig her!

Blithe er et fremoverlent koreansk merke som leverer nytenkende hudpleie basert trygge ingredienser, og er tilpasset det moderne og urbane liv. De ønsker å produsere smarte produkter som behandler og forbedrer hudkvaliteten på en effektiv men forenklet måte. Blithe er faktisk et av de merkene som har blitt mest forespurt av våre kunder, så derfor har vi tatt inn hele 9 produkter på SkinSecret!

Anti-pollulaging

Et grunnleggende element i Blithes produkter er konseptet anti-pollulaging, som er en sammensmelting av de engelske ordene aging og pollution. Ved å bruke ingredienser som beskytter huden mot forurensing bremses aldringsprosessen naturlig. Samtidig virker produktenes aktive anti-aging ingredienser mer effektivt, og andre hudproblemer kan lettere behandles. Sensitiv og irritert hud kan faktisk være et resultat av luftforurensing og ytre stressfaktorer, og derfor elsker vi hudpleieprodukter som kan gi både beskyttelse og pleie!

Patting Splash Mask

Når vi omtaler Blithes produkter som innovative er dette på ingen måte noen underdrivelse! Vi har fått inn 3 unike produkter som revolusjonerer bruken av ansiktsmasker. Er du en av de som elsker effekten av en god maske, men ikke har tid til å vente på at den skal virke? Isåfall er Patting Splash Masks den ultimate løsningen! På kun 30 sekunder får huden en intens behandling som etterlater umiddelbare resultater, og det er ikke uten grunn at disse maskene har blitt superpopulære rundt omkring i verden. Og disse supermaskene er det Blithe er mest kjent for.

En Patting Splash Mask består av en høykonsentrert væske som skal brukes sammen med vann, og kan påføres på to ulike måter. En måte å gjøre det på er å måle opp masken i korken, klappe litt av den inn i huden for så å “splashe” ansiktet med vann og deretter fortsette å klappe inn masken. Dette skal gjentas til det har gått 30 sekunder og passer perfekt å gjøre i dusjen eller over vasken. En annen måte å gjøre det på er å blande ut en halv kork med 350ml liter vann i en ren glassbolle og “splashe” masken på ansiktet i 15 sekunder.

BLITHE Patting Splash Mask Energy Yellow Citrus & Honey

Denne splashmasken er virkelig energi på flaske og tilfører huden en herlig, livlig glød. Nøkkelingrediensene er sitron og honningekstrakt, samt BHA-syre som fjerner døde hudceller og bidrar til å øke hudens egne kollagenproduksjon. Vitamin C både lysner og jevner ut hudtonen, reduserer aldringstegn og bekjemper urenheter. For sliten og gusten som trenger en ekstra boost er dette et ordentlig must-have produkt!

BLITHE Patting Splash Mask Rejuvenating Purple Berry

Dette er splashmasken for deg som ønsker en spenstig hud med et yngre uttrykk. Her finner vi ekstrakt fra hele 5 ulike bær som er fulle av antioksidanter og gjør huden mer elastisk, samtidig som den beskyttes mot frie radikaler. Den virker med andre ord anti-aging både ved å behandle og forebygge rynker og fine linjer. Huden etterlates “plumpet” og glatt, og masken er derfor perfekt for slapp og moden hud.

BLITHE Patting Splash Mask Soothing & Healing Green Tea

Den siste av de tre splashmaskene er basert på blant annet tetreolje og grønn-te ekstrakt, og har en beroligende og lindrende effekt. I tillegg inneholder den BHA-syre som virker mildt eksfolierende, forebygger tette porer og motvirker sorte og hvite hudormer. Denne masken passer ypperlig til deg med fet og akne-utsatt hud som ønsker en rask behandling og vil få bukt med urenheter, samtidig som irritert hud roes ned.

Pressed Serum

De neste produktene vi har fått inn er tre ulike serum, som fungerer som en hybrid mellom fuktighetskrem og serum. Konsistensen er silkemyk, produktet smelter som smør på huden og absorberes raskt. Alle tre inneholder høykonsentrerte naturlige nøkkelingredienser som tilfører huden næring og har massevis av fordeler som bidrar til en sunn og fresh hud! Helt perfekt om du ønsker å slå to fluer i en smekk.

BLITHE Pressed Serum Gold Apricot 

Dette serumet er et perfekt alt-i-et produkt som tilfører huden en nydelig glød, jevner ut hudtonen, pleier og beskytter mot skader fra UV-stråler. Dette er et resultat av effekten fra blant annet aprikosfrø-ekstrakt og niacinamid som begge er helt supre ingredienser dersom man ønsker en sterk, jevn og ren hudoverflate. Planteekstrakter gir både pleie og fuktighet slik at huden føles myk og behagelig – serumet har virkelig alt man kan ønske seg!

BLITHE Pressed Serum Tundra Chaga

For deg med dehydrert og sensitiv hud anbefaler vi Tundra Chaga. Serumet er beriket med superfood-en chagasopp fra canadisk tundra som beskytter huden mot ytre påkjenninger samtidig som fuktighet bindes til huden. Samtidig inneholder det også styrkende og pleiende ingredienser i form av argan- og olivenolje. Huden etterlates frisk og silkemyk med en sterkere beskyttelsesbarriere. Konsistensen er helt unik og etterlater huden babymyk og lindret.

BLITHE Pressed Serum Velvet Yam

Dersom du ønsker et serum som gir dyptgående fuktighet og øker hudens elastisitet anbefaler vi Velvet Yam, som inneholder ekstrakt fra rotgrønnsaken dioscorea villosa (yamsrot). Denne superingrediensen gir nemlig ikke bare massevis av fuktighet, den stimulerer også hudens kollagenproduksjon. Dette bidrar til å redusere rynker og fine linjer, og fører til en mer spenstig og energisk hud. I tillegg vil sheasmør og macadamianøttolje behandle nupper, rødhet og kløe. Resultatet er en glatt og forynget hud som kjennes ut som fløyel. 

Vital Treatment

Blithe Vital Treatment er en serie essenser som er laget som en slags cocktail for huden, full av ulike næringsrike og naturlige ingredienser. Felles for essensene er at de er lette, absorberes raskt og inneholder massevis av godsaker som huden garantert kommer til å sette stor pris på!

BLITHE Vital Treatment 8 Nourishing Bean

Denne essensen består slik som navnet tilsier av 8 ulike bønnetyper som fulle av vitaminer, peptider og antioksidanter. Essensen tilfører fuktighet og har en anti-aging effekt som er effektiv selv ned i de dypeste hudlagene. Den består også av små perler med vitamin E som sprekker når de masseres inn i huden og tilfører  en eksplosjon av næring og fukt. Perfekt for deg som ønsker å tilføre fuktighet og pleie samtidig som hudens aldringsprosess bremses!

BLITHE Vital Treatment 9 Essential Seeds

Dersom du er en av mange som har fått grå og gusten hud etter mange kalde måneder uten sol, er denne essensen med ekstrakt fra hele 9 ulike superfrø redningen! Ikke bare tilfører den masse herlig fuktighet, de ulike frøene er kilde til helt fantastiske ingredienser som blant annet retinol og niacinamid. Disse ingrediensene har vist seg å være veldig effektive til å både lysne hudtonen og forbedre teksturen. Blant plantefrøene finner vi i tillegg fennikelfrø som virker antibakteriell, beroligende og hjelper til med å bekjempe urenheter.

BLITHE UV Protector Honest Sunscreen SPF50+ PA++++ 

Helt til slutt har vi den siste nyheten vi har fått inn fra Blithe, UV Protector Honest Sunscreen SPF50+ PA++++. Dette er en lettvektig og mild solkrem som absorberes raskt og beskytter mot både UVA og UVB stråling. Vi elsker at denne kremen har en pH-verdi som ligner hudens egen, og den passer derfor perfekt for de med sensitiv hud. Den er beriket med fruktekstrakt full av vitamin A, B og C som også bidrar til å beskytte huden mot stråling og tilfører fuktighet. Solkremen sitter perfekt under sminken uten å bli klissete, etterlater ingen whitecast og kan brukes året rundt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *