Dette sier våre kunder

Camilla
Super fornøyd med produktene jeg bestilte av dere, føler jeg allerede merker forskjell etter bare en dag!
Camilla, 24 år
Tina
Det tok ikke lang tid før jeg merket forbedringer i huden, og etter en måned er huden min blitt klarere, mykere og glattere!

Les om Tinas forvandling

Tina, 36 år
Helene
Så fornøyd med produktene fra SkinSecret. Jeg sliter aldri mer med kviser! Kundeservicen er også helt upåklagelig.
Helene, 28 år
Erlend
Det føles ikke som jeg trenger å gjøre en ekstra innsats for å ta vare på huden min, og det er kjapt og enkelt!

Les om Erlend i en manns møte med koreansk hudpleie

Erlend, 25 år
Trine
Bare elsker produktene deres! Jeg både ser og føler forskjell,
og når min mann ser forskjell og kommenterer det, da MÅ de jo funke tenker jeg! 🙄😂
Trine, 50 år
Gry
Jeg er super fornøyd med produktene deres og hud konsultasjonen. Produktene jeg bestiller kommer super raskt, og huden min ser freshere ut etter bare 10 dagers bruk. Jeg gleder meg til renserutinen morgen og kveld 🙂
Gry,

Ønsker du å dele din erfaring med koreansk hudpleie, SkinSecret, eller bare å gi oss en tilbakemelding? Vi vil gjerne høre fra deg!

Omtaler på Facebook

[facebook-reviews-pro page_name=SkinSecret page_id=126259941252650 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAHqKmbSheakZBwZCZBhpe5tmC5vXY9mrHv9iAM4h8negasJM6Msz8zT8xBeZBgnL5JWZBjwGAJ4UKjWHZBlcrp2ulZABq0febFayeDVQYmRd2EmEFKEkQXfjoAKct9ZAZB5J8ZABTfEyoN6qFQz1waomA7KoHw9VHjeAZDZD min_filter=4 min_letter=10 pagination=20 view_mode=slider slider_count=4 open_link=true nofollow_link=true cache=24 api_ratings_limit=30]