Endelig på SkinSecret: HEIMISH

Heimish er et trendy koreansk merke som utvikler produkter som hjelper alle hudtyper i å bli renere, jevnere og sunnere. Deres mest kjente produkt er All Clean Balm oljerens som også var en av mine første oljerenser da jeg startet med koreansk hudpleie. Så da Heimish ønsket å inngå et samarbeid med oss, var dette et tilbud vi umulig kunne avslå. I dag lanserer vi derfor hele 6 produkter + et mini sett på SkinSecret!

HEIMISH All Clean Balm

Denne populære oljebalmen som har fått en “holy grail” status, og er på mange måter en oljerens flere forbinder ordet K-beauty med. Formulert med sheasmør, sitrusolje og kokosnøttekstrakter renser denne oljebalmen skånsomt, jevner ut hudtonen og fukter tørr og irritert hud. Konsistensen er sherbetaktig og smelter raskt i kontakt med huden. Dufter mildt og naturlig, uten tilsatt parfyme. Huden blir både ren og hydrert etter bruk. Så ren at man nærmest glemmer å bruke vannbasert rens etterpå! Jeg anbefaler denne oljebalmen til alle hudtyper, selv de med sensitiv hud.

HEIMISH All Clean Green Foam

Dette er en skånsom gelaktig rens som skummer lett i kontakt med vann. Den gir en behagelig rengjøring av huden, og dufter ingenting. Den har en lav pH-verdi på 5.5 og vil være optimal for de med sensitiv hud. Dens beroligende ingredienser som centella asiatica og witch hazel vil sørge for at huden er balansert, ikke strippet for naturlige oljer, og med reduserte urenheter. En perfekt morgenrens for deg med ømfintlig og uren hud.

HEIMISH All Clean White Clay Foam

Dette er en dyptrensende men allikevel veldig skånsom leirerens for deg med kombinert og fet hud. Med naturlig kaolin-leire vil denne rensen sørge for at porene ikke tetter seg, og at talgproduksjonen i huden balanseres. Denne rensen brukes hver dag og vil også fukte huden godt ved hjelp av hyaluronsyre, kokosolje og 10 ulike planteekstrakter som også roer ned eventuelle rødheter i huden.

HEIMISH Refresh Water

En forfriskende og avkjølende toner som ved hjelp av naturlige fruktsyrer og en ørliten dose BHA vil sørge for at huden er fri for døde hudceller. Toneren balanserer pH-verdien i huden og fukter den i dybden ved hjelp av nøtteolje. Den er fri for alkohol, kjemisk parfyme og syntetiske fargestoffer. Kan godt brukes hver dag av alle hudtyper.

HEIMISH Bulgarian Rose Water Hydrogel Eye Patch

Deilige og avkjølende øyemasker av hydrogel, formulert med bulgarsk rosevann som gir spenst, fukt og pleie til underøyeområdet. Øyemaskene har en unik måte å få huden til å plumpes opp, og porer til å minimeres, slik at sminken sitter bedre og ser finere ut i området under øynene. Selve øyemaskene glitrer pent i lyset og gir en følelse av spaluksus.

HEIMISH Black Tea Mask Pack

Denne washoff masken er en rask pick-me-up for huden. Den er proppfull av ekstrakter fra sort te, aloe vera og centella asiatica som gir huden en boost med fuktighet og dyp næring. Vaskes av etter kun 5 minutter, og anbefales på morgenen rett etter rens. Masken har en deilig duft av sedertre som gir en luksuriøs spafølelse! Jeg anbefaler denne spesielt til de med gusten og sliten hud.

HEIMISH All Clean Mini Kit

Og for deg som ønsker å overraske noen med små prøver av Heimish produktene så har vi også tatt inn dette mini-settet! Også perfekt for deg som ønsker å teste produktene, eller ha de med deg på farten.

Kort oppsummert

Heimish er et populært merke i Korea med et trendy uttrykk som utvikler produkter av høy kvalitet. De ble raskt synlige i skjønnhetsmarkedet med deres All Clean Balm som visket vekk alt av sminke og smuss på en skånsom og behagelig måte, og ble hyllet av kunder verden rundt. Produktene gir deg en følelse av renhet men også hverdagsluksus. De sørger for at formuleringene inneholder naturlige ingredienser, er fri for parabener og kjemiske tilsetningstoffer, og at de passer til alle hudtyper.

Skrevet av

Sanja Daglig leder SkinSecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar