Spørsmål og svar

Her er vanlige spørsmål som vi får fra kunder, og våre svar,

Spørsmål Hva betyr de 10 stegene?
SvarSørkoreanske kvinner bruker opp til 10 eller flere steg i hudpleierutinen sin hver morgen og kveld. Dette er en del av kulturen deres, hvor det er veldig viktig å ta vare på huden sin. Har du merket at de har porselenshud som ikke eldes? En viktig faktor er at de ikke tar hudpleierutinen sin forgjeves, men heller veldig seriøst. De 10 stegene begynner med rens og skrubb og går over til toner, essenser, serumer, sheetmasker og solkremer. Var dette litt mye? Vi kan trøste deg med at vi har en lett 4 stegs startpakke som du kanskje heller vil begynne med? Eller kanskje du er superklar til å bli like dedikert som de koreanske kvinnene, og trenger hjelp til å finne ut av hvilke 10 produkter du skal bruke? Sjekk våre 10 stegs sett utviklet spesielt for hver hudtype.
Spørsmål Inneholder koreansk hudpleie bleking?
SvarDette er en av de største misforståelsene med koreansk hudpleie. Hudbleking eller skin bleaching som det kalles har vært et omdiskutert tema i Sør-Øst Asia hvor lange tider med kolonisering har dessverre satt trender for hva som er idealet. I flere land går folk gjennom vonde og utrygge behandlinger for å fjerne melatinet i huden slik at de kan se hvitere ut. I Korea, Japan og mange steder i Kina er ikke dette tilfellet. Koreanere blir født hvitere enn mange andre fra andre asiatiske land og har dermed ikke utviklet idealet om å bli enda hvitere. Koreansk hudpleieprodukter er derfor ikke utviklet til å bleke hud. Mange av produktene har derimot ordet “whitening” eller “brightening”, som betyr å jevne ut hudtonen og falme pigmentflekker ved bruk av f.eks. c-vitamin eller lakrisrot ekstrakt. Whitening henger igjen fra gammelt av og betyr “brightening” i Korea. Ingen av våre produktene inneholder blekningsmidler.
Spørsmål Jeg har sensitiv hud. Kan jeg bruke koreansk hudpleie?
SvarOm du har sensitiv hud har du kommet til rett sted! Vi har produkter for de mest sensitive hudtypene, som f.eks vår Make P:rem linje, som er stappfull av gode naturlige ingredienser fra de nordiske havområder. Vi har også et hudpleiesett spesielt håndplukket for sensitiv hud, som du kan finne her. Grunnleggeren av SkinSecret har selv slitt med sensitiv hud og bruker mange av Make P:rem sine produkter til å roe ned røde og irriterte områder.
Spørsmål Jeg har en vanskelig hudtype/tilstand og trenger hjelp til å finne produkter, kan dere hjelpe meg?
SvarVi er her for å hjelpe deg uansett hudtype og hudtilstand/problem. Send oss en mail på kontakt@skinsecret.no og få en skreddersydd anbefaling av oss.
Spørsmål Kan jeg som gutt bruke produktene dere selger?
SvarJA! Selvfølgelig. Produktene våre er ikke spesielt utviklet for kvinner, men for alle kjønn og alle aldre.
Spørsmål Hvor raskt kan dere levere?
SvarVi har lager i Oslo, så vår leveringstid er 1-3 dager til hele Norge.
Spørsmål Må jeg betale toll på varene?
SvarVi har lager i Oslo i Norge, og det betyr ingen tollgebyrer!
Spørsmål Tilbyr dere gratis frakt?
SvarVi tilbyr gratis frakt til alle som handler over 700 kr. Ellers har vi en fast frakt på 49 kr.