Året store høydepunkt, julebordet, er for mange rett rundt hjørnet. I dag deler vi hvordan du best forbereder huden før det braker løs!

Mask i vei

Start forberedelsene ved å gjøre huden klar på best mulig måte. Er du litt vågal kan du gjerne bruke en maske hver dag. Hvorfor ikke gå for vårt Holiday SHEETMASK Kit hvor du får 10 ulike sheetmasker som gir huden glød og fukt? Ikke glem området under øyet som har en tendens til å bli ekstra tørr på vinteren, slik at rynker og linjer kan bli mer fremtredende. Vi anbefaler vår AVAJAR Perfect V Lifting Premium Eye Mask Box, en øyemaske som ikke bare pleier men også løfter opp området under øynene og gir et mer våkent og ungdommelig uttrykk.

Slank kjeve

Tenk om du kunne bli kvitt dobbelthaken for kvelden? Nå er det mulig med kjevemaskene fra Avajar, AVAJAR Perfect V Lifting Premium Mask og AVAJAR Perfect V Lifting Premium Black Mask. Den rosa er for kvinner mens den sorte er for menn. Ha på deg en slik kjevemaske 2 timer før du skal pynte deg til julebordet, og du vil merke at huden under haken reduseres og strammes opp. Effekten varer i opp til 12 timer ved engangsbruk.

Skjønnhetssøvn

Det er viktig med en god natt søvn for at huden skal få god tid til å fornye seg og se uthvilt ut morgenen etter. Kvaliteten på søvnen påvirker også hvor raskt huden eldes, så hvis du ligger våken lenge eller legger deg betydelig sent så kan det det gjøre utslag på hudkvaliteten din. Å sovne er for mange lettere sagt enn gjort, men vi har fått inn et hjelpemiddel som stabiliserer kropp og sinn til å sovne raskere og dypere, nemlig vår putespray JUICYFUL Into The Dream. Med sin lavendel og kamilleolje roer den ned sansene dine og fører til at søvnkvaliteten forbedres. Mange opplever også at de våkner mer uthvilt, og at det er lettere å stå opp tidligere. Du sprayer litt på puten og dynen 10 minutter før du skal legge deg, og vips så er du i drømmeland.

Skrubb ansikt og kropp

For at sminken skal se glødende ut og vare hele kvelden er det viktig med god eksfoliering, for man vil helst unngå flassete og tørr hud, spesielt hvis man skal bli tatt bilde av. Det er utallige måter å eksfoliere huden på, men vi foretrekker en skånsom og naturlig måte slik at den mest sensitive hud kan få følelsen av ny og sunn hud uten irritasjon og kløe. Vi anbefaler TIA’M Anti Pollution Salt Facial Scrub som inneholder ørsmå saltkorn som glir over huden og har en antibakteriell virkning på kviser og andre urenheter. Denne skrubben passer alle hudtyper og etterlater huden balansert og fuktet. Avkjøl gjerne med en deilig og tykk modeling mask etter en slik skrubbe-økt. Vår LINDSAY Ice Hyaluronic All-in One Modeling Mask roer ned og kjøler rød og kløende hud.

Selv om det er vinter er det viktig med litt kroppspleie i ny og ne. Vår deilige kroppskrubb JUNGLE BOTANICS Natural Body Glow Nutshell Scrub er fullspekket med naturlige ingredienser og skrubber vekk døde hudceller på kroppen på en skånsom måte, slik at du kan gå ut av dusjen med ny glød og babymyk hud. At den lukter himmelsk skader heller ikke 🙂

Glatt nese

Sliter du med hudormer på nesen men har ikke tid til å rense og behandle dette området nøye før kvelden, kan du ta en quick fix et par timer før med COSRX Blackhead Remover Mr.RX Kit. Settet består av tre enkle steg som tar knekken på de fleste hudormer i neseområdet. Resultatet er en ren og fin nese klar for sminke!

Leppefin

Ønsker du deg fin farge som sitter på leppene gjennom hele kvelden? Våre lip inks fra Klavuu holder seg på leppene i mange timer og inneholder perleekstrakter som gjør at leppene holder seg glatte og fine. De er lette å påføre gang på gang uten at det legger seg et tykt og udelikat lag på leppene, men du slipper å påføre mange ganger siden fargen holder seg selv om man drikker og spiser! Vår favoritt denne sesongen er den fine dyprøde fargen fra KLAVUU Longwear Moisture Lipink & Royal Red. Perfekt for julesesongen!

Markante bryn

Det er fortsatt trendy med fyldige, markante og naturlige bryn. Vi har to øyenbrynspenner som er superenkle å ha med seg i veska. En i lysebrun KLAVUU Hard Formula Eyebrow Pencil & Soft Brown, og en i mørkegrå KLAVUU Hard Formula Eyebrow Pencil & Dark Gray. Den lysebrune passer best til blondiner og de med lysere og rødere hårfarger, mens den mørkegrå passer best for de med noe mørkere hår. Allikevel kan den brukes av de fleste som ønsker markante og mørkere bryn som synes bedre på bilder. Disse øyenbrynspennene har en innebygd brynsbørste som du kan forme brynene med om det skulle gå litt hardt for seg på dansegulvet 🙂

Skrevet av

Sanja

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

7 Delinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *