Klavuu gjør comeback på SkinSecret!

De av dere som har fulgt oss en stund vet at Klavuu tidligere var et av merkene våre. Mange (inkludert oss selv) har savnet produktene deres, og nå er vi så glade for å kunne dele at Klavuu gjør et STORT comeback hos oss! I tillegg til to gamle favoritter introduserer vi hele 7 nye produkter som lett kan inkluderes i en antiaging-rutine.

Hvem er Klavuu?

Klavuu er et kjent koreansk hudpleiemerke, og deres fokus er på sjøen. Alle produktene deres inneholder ekstrakter fra ekte koreanske sjøperler – derav begrepet “pearlsation”. Perler regnes som en antiaging-ingrediens som gir gusten hud glød, da den er naturlig rik på mineraler, aminosyrer og beskyttende antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler. I tillegg finner du innslag av alger, sjøgress og tare, marint kollagen og dypt havvann.

Gamle favoritter:

Vi relanserer to Klavuu-produkter, nemlig den vannbaserte rensen Pure Pearlsation Revitalizing Facial Cleansing Foam og øyekremen White Pearlsation Completed Revitalizing Pearl Eye Cream. Begge produktene inneholder selvsagt perleekstrakt, og er skånsomme produkter som kan benyttes av alle hudtyper.

7 nyheter fra Klavuu!

Det første produktet er en flytende oljerens, nemlig Pure Pearlsation Divine Pearl Cleansing Oil. Oljerensen fjerner sminke og produktrester lekende lett, og dufter delikat av vanilje og macadamia.

White Pearlsation Revitalizing Pearl Treatment Toner er en multifunksjonell toner som ikke bare fukter og jevner ut hudtonen, men som også balanserer talgproduksjonen. Den perfekte toneren til moden hud som er gusten og slapp!

Har du tørr eller dehydrert hud bør du virkelig teste Blue Pearlsation 8 Hydra Marine Ampoule, som både inneholder en rekke ingredienser fra havet og hele 8 typer hyaluronsyre. Dette er et serum som både fukter i dybden, og som virker aldringsforebyggende ved hjelp av perleekstrakt, niacinamide og adenosine.

Vi har også tatt inn to anti-aging fuktighetskremer, en lettere gelkrem, og en mer tykk og pleiende. Blue Pearlsation One Day 8 Cups Marine Collagen Aqua Cream er en gelkrem med lettvektig konsistens, og passer best fet og kombinasjonshud. White Pearlsation Enriched Divine Pearl Cream har en tykkere konsistens, men er ikke fetende og kan derfor brukes av alle hudtyper.

Er du på jakt etter en lettvektig solkrem trenger du ikke lete lenger! Klavuu UV Protecton Fresh Sun Gel med solfaktor 50 kan brukes av alle hudtyper, også de med fet hud.

Klavuu Special Care Pearl Glow Mask er en wash-off ansiktsmaske med kaolinleire og bentonitt. Med to typer leire vil denne masken balansere talgproduksjonen og rense porene. Samtidig vil pleiende oljer og beroligende panthenol og algeekstrakter sørge for at huden ikke tørker ut og blir irritert. Denne leiremasken kan brukes av alle, men passer best fet og kombinasjonshud med store porer og ubalansert oljeproduksjon.

Skrevet av

Ingeborg Innholdsprodusent SkinSecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *