Oppnå honninghud med denne duoen!

Har du noen gang hørt om den koreanske glasshuden? Trenden gikk som en farsott over sosiale medier et par år tilbake, og beskriver en nærmest feilfri hudtilstand som har gjenskinn som glass. Hvis glasshud er nykommeren i hudpleieverdenen, er honninghud glasshudens eldre og mer veletablerte søster. Et raskt søk på Instagram viser at hashtaggen #꿀피부 («ggul-pibu», honninghud på koreansk) har nesten 400.000 innlegg. Så hva er egentlig honninghud, og hvordan skiller den seg fra glasshuden?

Dette er honninghud

Honninghud er for mange hudpleieentusiaster det ultimate målet, og refererer til hud som er duggvåt, frisk, og gløder like mye som det honning gjør. Se for deg en sunn hud med naturlig highlighter, selv uten sminke! Huden skal være skinnende, men ikke oljete.

Hvordan oppnå honninghud?

Mens glasshuden helst skal være plettfri og uten porer og ujevnheter, vil man med honninghud heller oppnå balansert og normal hud med en ekstra glød. Å oppnå en slik hudtilstand er ikke lett, men det er selvsagt oppnåelig over tid og ved bruk av de rette produktene. Fokuset ligger på å gi dyp og varig fukt, i tillegg til å lysne opp pigmentflekker i huden. To produkter som særlig har hjulpet i våre hudpleierutiner (i tillegg til en god renserutine) er den velkjente Acwell Licorice pH Balancing Cleansing Toner, og Neogens Real Ferment Micro Essence, som også er utrolig populær blant våre kunder. Begge produktene lysner naturlig opp hudtonen med lakrisrot og risekstrakt, og er perfekt i en slik rutine.

Acwell Licorice pH Balancing Cleansing Toner

Etter å ha dobbelrenset huden, bruk Acwells Licorice Toner for å fjerne gjenværende urenheter og klargjøre huden for de neste stegene i hudpleierutinen din. Denne toneren har en optimal pH-verdi på 5.5, og balanserer derfor også huden. Licorice Toner inneholder hele 10% lakrisvann, som effektivt fjerner både røde kvisearr og brune pigmentflekker. Fordi dette er en rensende toner, gjør den det lettere for andre produkter å absorberes inn i huden.

Neogen Real Ferment Micro Essence

Denne fuktighetsgivende essensen måtte vi bare ta inn etter utrolig mange henvendelser fra våre kunder, og etter å ha prøvd den selv, skjønner vi hvorfor! Neogen Real Ferment Micro Essence inneholder hele 93% fermenterte ingredienser, som gjør at de absorberes lettere og raskere, og tilfører huden mer antioksidanter, vitaminer og probiotika (sunne bakterier). I tillegg inneholder essensen bjørkesevje og risekstrakt, som både styrker hudens egen fuktbarriere, samtidig som den reduserer ujevnheter og misfarging i hudtonen. Vi bare elsker denne!

Honninghud oppsummert

Honninghud handler om å hjelpe huden på vei til den beste versjonen av seg selv, ved å redusere ujevnheter og gi dyp og varig fukt. Det kan være vanskelig å oppnå honninghud, men med tid og en god dose tålmodighet blir resultatet den perfekte balansen mellom fukt og glød.

Skrevet av

Ingeborg Innholdsprodusent SkinSecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar