Salg til forhandler

Vi tilbyr også vårt produktutvalg til salonger og andre utsalgssteder som ønsker å tilby koreansk hudpleie i sitt vareutvalg. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan dere kan tilby våre innovative koreanske hudpleieprodukter til deres kunder.

HelloSkin logo

HelloSkin lager masker av høy kvalitet, og med en minimalistisk, moderne og orientalsk preget forpakning har disse maskene blitt svært populære i mange land utenfor Sør-Korea.

SkinSecret er offisiell distributør av HelloSkin i Norge.

I'm from logo

Vi er stolte over å kunne introdusere produktene fra I’m from på det norske markedet, dette er virkelig koreansk hudpleie på sitt beste. Produktene inneholder rene, naturlige og organiske ingredienser, hentet fra naturen i Sør-Korea.  I’m from inneholder ingen skadelige ingredienser, og er ikke testet på dyr.

SkinSecret er offisiell distributør av I’m from i Norge.

TIAM logo

TIA’M er et anerkjent koreansk hudpleiemerke som har eksistert på det koreanske markedet i mange år. De er mest kjent for sitt c-vitamin serum og var den første til å lage dette produktet som siden har blitt kopiert av mange. Deres produkter har fokus på å behandle vanskelige hudtilstander som akne, kviser, tette og store porer, nupper, pigmentflekker, samt forynge moden hud og forhindre tidlig aldring. Les mer og se vår video hvor vi introduserer TIA’M.

SkinSecret er offisiell distributør av TIA’M i Norge.

Make P:rem utvinner ingredienser fra de nordiske havområder, og fokuserer på å lage unike produkter spesielt for de med sensitiv og allergisk hud.

SkinSecret er autorisert distributør av Make P:Rem i Norge.

COSRX logo

COSRX sitt slagord er «Expecting tomorrow», og deres spesialitet er hudtilstander som kviser, akner, pigmentflekker og ujevn hud. COSRX inneholder effektive ingredienser som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter som forvandler huden din til det bedre.

Neogen logo

Neogen Dermalogy har et klart forsprang på trender og innovativ teknologi innen koreansk hudpleie. Neogen er kjent for å utvikle avanserte og 100% cruelty-free produkter, og er sertifisert av Leaping Bunny for aldri å teste produktene sine på dyr.