Skinfood er endelig tilbake!

Vi er superglade for å annonsere at Skinfood gjør et stort comeback hos oss! De som har vært med SkinSecret helt fra starten husker kanskje at Skinfood var en av de aller første merkene vi førte. Andre har kanskje fått med seg denne K-beauty giganten andre på grunn av merkets popularitet både i Asia og andre deler av verden. Og for dere som har savnet Skinfood like mye som det vi har er det bare å juble; vi har nemlig fått inn hele 27 nye produkter fra over 8 ulike serier!

Om Skinfood

Skinfood var en av de første i verden til å produsere hudpleie basert på matvarer og de har faktisk røtter tilbake til 1957. Deres filosofi  henger tett sammen med navnet og dreier seg om å bruke ulike næringsrike matvarer som ingredienser i hudpleieprodukter. Dette gir igjen massevis av kraftfulle næringsstoffer til huden, slik at den blir friskere og mer balansert. Skinfood mener at en sunn livsstil legger grunnlaget for en fantastisk hud, og derfor er nøkkelingrediensene i deres produkter ofte organiske grønnsaker, frukter eller andre naturlige råvarer fra verden over. For eksempel inneholder produktene vi har fått inn blant annet brasiliansk brunt sukker, sort bidronning-gelé og grønne alger fra Stillehavet. Dette er superfoods for huden som er fulle av gunstige vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Seriene

Black Sugar

I Black Sugar serien er nøkkelingrediensen sort sukker. Dette er en ren form for sukker som er ganske likt brunt sukker, men det er enda mørkere i fargen og er mer rikt på gunstige vitaminer og mineraler. Sort sukker har også et naturlig innhold av glykolsyre (AHA), som renser vekk døde hudceller, motvirker urenheter og gir en friskere hud. Produktene vi har fått inn fra denne serien er to ulike wash-off masker og en oljerens.

Egg White

I k-beauty verden er eggehviter en superpopulær ingrediens på grunn av sine evne til å rense porene og regulere hudens olje- og talgproduksjon. Vi har fått inn en rens og en wash-off maske i Skinfoods Egg White-serie hvor nettopp dette (eggehviter) er hovedingrediensen. Disse produktene egner seg spesielt godt for de som sliter med store porer, urenheter og fet hud.

Aqua Grape

Når det kommer til produktene i Aqua Grape-serien står sjøalger (sea grapes) og vann fra havets dyp i sentrum. Denne typen sjøalger kalles også for grønn kaviar og likner små perler som er stappet med vitaminer og mineraler. Blant annet finner vi vitamin C og A, polysakkarider, sunne fettsyrer, aminosyrer og proteiner – en skikkelig nærings-cocktail! Alle disse godbitene bidrar helhetlig til en sunn, jevn, hydrert og smidig hud som ser ung og glødende ut. Produktene vi har fått inn i denne serien er toner mist, serum og fuktighetskrem, og de kan gjerne brukes sammen for maksimal effekt.

Royal Honey Propolis

For de med en svekket hudbarriere er produktene i denne serien midt i blinken. Her har vi fått inn toner, essens og fuktighetskrem som alle har propolis, honning og bidronning-gelé som nøkkelingrediens. Disse bieproduserte stoffene er godt kjent for sine fuktighetsgivende og antiseptiske egenskaper. Produktene inneholder også probiotika, som er levende mikroorganismer som fremmer en sunn og balansert bakterieflora. Perfekt dersom man trenger å styrke huden, gi godt med fuktighet og ønsker en mer harmonisk hud.

Avocado Rich

Også i denne serien har vi fått in toner, essens og fuktighetskrem. Nøkkelingrediensen er kanskje ikke så veldig overraskende – avokado! Denne frukten (ja, avokado er faktisk en frukt) er ikke bare lur å spise, den er også veldig god for huden. Vitaminer, mineraler, sunt fett, aminosyrer og peptider booster hudens produksjon av hyaluronsyre og gjør den mer plump. Avokado virker også mykgjørende og gir en sunn og naturlig glød, samt masse fuktighet. Disse produktene passer også spesielt godt om vinteren når man trenger ekstra fuktighet.

Yuja C

Den koreanske sitrusfrukten yuja eller yuzu inneholder 3 ganger så mye c-vitamin som sitron, og er frukten som Yuja C serien er basert på. Vi har fått inn toner og fuktighetskrem som begge også inneholder niacinamide, som blant annet lysner arr og misfarging og forebygger urenheter. Produktene bidrar i sin helhet til en jevn og strålende hudtone med en nydelig glød, og er perfekt for deg som ønsker å tilføre liv til gusten hud.

Food Mask

Dette er en serie wash-off masker som er basert på ulike frukter og bær med forskjellige egenskaper. Vi har fått inn tre varianter som innholder pære, aprikos og jordbær. Maskene med pære og aprikos er leirmasker, og de hjelper derfor til med å regulere oljeproduksjon samtidig som fruktekstraktene jobber med å forbedre huden på hver sine områder. Masken med jordbær har en eksfolierende effekt i tillegg til at den beroliger og fukter huden.

Sous Vide sheetmasker

Sous Vide er en serie sheetmasker som alle inneholder ekstrakt fra næringsrike frukter og grønnsaker, utvunnet ved hjelp av den franske sous vide metoden. Dette holder mineraler og vitaminer så intakte som mulig, slik at deres gode egenskaper bevares. Velg mellom fuktighetsgivende lotusrot, aubergine med antioksidanter, anti-aging gresskar, paprika med c-vitamin eller vitaminbomben grønnkål. Uansett om man ender opp med å velge en fler, er det ingen sak å finne seg en ny favoritt blant disse herlige goodiesene!

Bonus-produkter!

I tillegg til alle hudpleieproduktene har vi også fått noen andre spennende nyheter:

Leppeprodukter med avokado

Nå som været etterhvert begynner å bli kaldere, er det lurt å gi leppene litt ekstra omtanke for å unngå tørrhet. En perfekt kombinasjon er Skinfoods leppeskrubb og leppebalm beriket med avokadoekstrakt. Som nevnt er avokado en superfood med mange fordeler, og en utmerket ingrediens for å oppnå myke og plumpede lepper dagen lang, året rundt.

Peach Cotton Powder

Dette er et lettvektig løspudder som gir en jevn og matt hudoverflate. Det trekker til seg overflødig olje, og er derfor ypperlig å bruke i t-sonen hvor huden kan bli blank. Pudderet er silkemykt og behagelig mot huden, har en deilig duft av fersken og roer ned sensitiv hud.

Skrevet av

Natalie

Innholdsprodusent

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *