Stines historie: Fra dype kviser til glødende hud

I en alder av 22 forandret Stines hud seg fra å være problemfri og pen, til å bli irritert med dype, vonde kviser og store porer. Hun prøvde mye forskjellig, både dyre og billige produkter uten hell. Da hun så Sanja fra SkinSecret på TV2 God Morgen Norge bestemte hun seg for å prøve koreansk hudpleie. Dette er historien om Stines sensitive hud:

Jeg er ei 30 år gammel, treningsglad jente som har fokus på sunn og næringsrikt kosthold. Til tross for en sunn livstil har jeg en sensitiv hud som er i ubalanse med akneutbrudd som gir arr og rødhet. Jeg hadde en pen og problemfri hud da jeg var tenåring, men dette endret seg drastisk da jeg fylte 22 år. Plutselig ble huden min irritert og sensitiv. I tillegg hadde jeg begynt å få store porer og straks ble dype vonde kviser en del av hverdagen. Jeg prøvde mange forskjellige produkter både billige og dyre, fra Mary Kay og Dr. Schrammek til apotekprodukter uten å se resultater.

Jeg hørte om SkinSecret første gang på TV2 God morgen Norge. Produktene som ble beskrevet vekket min nysgjerrighet, men også min skepsis da koreansk hudpleie var noe helt nytt som jeg aldri hadde hørt om før. Det tok en stund før jeg faktisk tok mot til meg og bestilte produktene, noe jeg ikke angrer på i dag.

Stines hudpleierutine

Nå har jeg blitt veldig nøye med min daglige hudpleierutine, og under lister jeg opp hva jeg bruker for å oppnå glødene og balansert hud:

1. Rens (morgen og kveld):

KLAVUU Blemish Care Bubble Cleanser

2. Skrubb (1 kveld i uka):

TIA’M Anti Pollution Salt Facial Scrub

3. Toner (morgen, gjerne i flere lag):

TIA’M My Signature Vita B5 Toner

4. Toner (kveld):

COSRX AC Collection Calming Liquid Intensive

5. Essens:

I’M FROM Mugwort Essence

6. Serum:

JUMISO All Day Vitamin Serum

7. Dagkrem:

SKIN & LAB B Plus Calming Cream

8. Nattkrem:

COSRX Low PH BHA Overnight Mask

9. Solfaktor (morgen):

KLAVUU Red Pearlsation UV Protection City Defencer

Disse produktene hjulpet til med å gjøre huden min mye mer balansert, og de har gitt meg en mer spenstig og glødene hud. Jeg ønsker spesielt å framheve Jumiso All day vitamin serum som trekker raskt inn i huden. Helt klart det beste serumet jeg har brukt, da det ikke er for sterkt, men likevel så effektivt for min hud!

Skrevet av: Stine 30 år

46 Delinger

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *