Sørkoreanske kvinner (og menn) er kjent for sine hudpleierutine som består av 10 steg eller flere, for å oppnå plettfri porselenshud. Nå har en ny trend gått viralt i Seoul, et fenomen som heter “glass skin”, eller glasshud. Det ligger i ordet – de ønsker å se ut som om de har hud med et gjennomskinn som minner om glass.

Hvordan oppnår de dette? De bruker utallig mange steg i hudpleierutinen sin, men de fokuserer mest på produkter som går i dybden og gir huden den gløden man ikke oppnår med produkter man bare legger seg på hudoverflaten, som f.eks. sminke. Noe de fokuserer mest på er en god skrubb for å fjerne smuss og døde hudceller, en god essens for å behandle i dyben og fornye hudcellene og ikke minst en god fuktighetskrem for å holde på fuktigheten. Neogen sin Green Tea skrubb gir deg en instant glød, etter bare 1 gangs bruk. Vi anbefaler også Make P:rem sin Safe Me Relief essens som er basert på rene og naturlige ingredienser. Den uoppnåelige gløden får man ved å bruke COSRX sin PHA Power Cream, som også skånsomt holder døde hudceller unna.

Ønsker du også å oppnå glødende hud? Dette er produktene du trenger:

Skrevet av

Sanja

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

1 Delinger