Vi lanserer Aromatica: holistisk og miljøvennlig hudpleie!

Det er med stor glede vi kan annonsere at vi endelig har fått inn Aromatica hos SkinSecret! Merket er Koreas største når det kommer til økologisk hudpleie og er kjent verden over for sine trygge og naturlige produkter. Vi står klare med åpne armer og lanserer intet mindre enn 12 fantastiske skjønnhetsprodukter! 

Litt om merket

Jerry Kim grunnla Aromatica i 2004 etter et ønske om å introdusere skånsomme, miljøvennlige og trygge produkter i K-beauty industrien. Som en pionér innenfor sin bransje har Aromatica vært med på heve standarden for rene hudpleieprodukter, blant annet gjennom å samarbeide med USAs miljøorganisasjon. Ved å kombinere urgammel kunnskap om aromaterapi med medisinsk vitenskap produserer de virkningsfulle produkter som skaper en harmonisk balanse mellom kropp, sinn og hud. Deres filosofi gjenspeiler også en grunnleggende respekt for alt liv, og de autentiske produktene går ikke på bekostning av verken dyreliv eller miljøet. Faktisk er all deres emballasje 100% resirkulerbar og de jobber aktivt med å utvikle ny miljøvennlig teknologi! Dette er både beundringsverdig og inspirerende, og gjør det helt umulig å ikke forelske seg i Aromatica og deres fantastiske produkter. 

Produktene 

Balanserende tetre 

Tea Tree Balancing Foaming Cleanser er perfekt dersom man ønsker en mild og allsidig vannbasert rens, som både balanserer talgproduksjonen og motvirker urenheter. Australsk tetreolje gir behagelig lindring til irritert og rød hud, og bidrar til et rent og plettfritt resultat. Rensen forvandles til et superdeilig skum som føles silkemykt og luksuriøst mot huden. Den inneholder også fuktighetsgivende aloe vera, og passer godt til fet og oljete hud som lengter etter en skånsom og avslappende rens.

Tea Tree Balancing Toner er toneren i samme serie, og inneholder også tetreolje. Den har en rensende effekt og fjerner umiddelbart overflødig olje fra hudoverflaten, samtidig som porene renses helt ned i dybden. Kamille og aloe vera kjøler ned og beroliger rød og sensitiv hud, og gir en herlig  forfriskende følelse. Med sine antibakterielle egenskaper er dette den ultimate toneren for å behandle og forebygge akne-utbrudd og kviser. 

Det siste produktet vi har fått inn i tetre-serien er Tea Tree Green Oil. Dette er en ultralett ansiktsolje, med vannlignende konsistens som tilfører massevis av pleiende fuktighet uten å bli klissete på huden. Sammen med tetre finner vi superingrediensene boswellia og centella asiatica som effektivt roer ned irritert og sensitiv hud. Man trenger ikke være redd for urenheter ved bruk av ansiktsolje, tvert imot har oljen en balanserende effekt og motvirker overproduksjon av olje og talg. Den passer helt ypperlig både til fet, sensitiv og kombinasjonshud, og bidrar til en sunn og ren hudoverflate. 

Forfriskende rosmarin

Vitalizing Rosemary Decoction Toner virker mykgjørende og balanserende, og etterlater huden både glødende og opplagt. Nøkkelingrediensen rosmarinekstrakt har flere supre egenskaper og har en beroligende effekt på stresset og irritert hud. Samtidig er den full av antioksidanter som både beskytter huden mot frie radikaler og stimulerer produksjonen av nye hudceller. Sliten, gusten og ru hud forynges og revitaliseres med denne deilige og forfriskende toneren. 

I samme serie finner vi Vitalizing Rosemary Root Enhancer som også inneholder rosmarin, men er en helt annen type produkt. Dette er nemlig en spray spesielt utviklet for å balansere hodebunnshuden. Beriket med BHA-syre, næringsstoffer fra 6 ulike superfoods og 7 forskjellige typer vitaminer bidrar denne unike sprayen til en sunn, frisk og balansert hodebunn fri for plager og problemer. Den gjør også håret luftig og voluminøst, gjør røttene sterke og bidrar til at håret gror raskere. Samtidig har den aromaterapeutiske egenskaper og inneholder beroligende ekstrakt fra grønnmynte og lavendel. Sprayen skal masseres inn i hodebunnen og gir en himmelsk følelse. Passer helt perfekt som oppfriskning på varme sommerdager eller når man trenger ekstra avslappning for å stresse ned. 

Ansiktsoljer 

Organic Neroli Brightening Facial Oil er en fuktighetsgivende ansiktsolje basert på verdifull neroliolje. Nerolioljen utvinnes fra sitrusfrukten pomerans og har en helt spesiell evne til å roe ned både kvise-utbrudd og irritasjon, på grunn av sine antiseptiske, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Oljen inneholder også ekstrakt fra selve pomeransskallet som sammen med alpha-bisabolol jevner ut og lysner hudtonen, og etterlater den med en naturlig frisk glød. 

Organic Rosehip Oil består av 100% kaldpresset nypeolje og har derfor en helt unik oransje farge. Nypeoljen tilfører huden dyp fuktighet som varer og har kraftfulle anti-age egenskaper, samtidig som den etterlater huden babymyk. Den er stappfull av næringsstoffer som vitamin A, B, C, E og P, og bidrar derfor til en glatt, jevn og spenstig hud. Samtidig vil Omega 3, 6 og 9 gi en sterk, sunn og beskyttet hudoverflate. Oljen har en serumlignende konsistens og virker altså som en cocktail av enestående ingredienser som gir en forynget og strålende hud. 

Fuktighetskrem

Comforting Calendula Decoction Juicy Cream er en hypoallergenisk, duftfri og lettvektig fuktighetskrem, og gjør virkelig underverker for tørr og sensitiv hud. Den er faktisk så skånsom og mild at den kan brukes på av babyer, og gir huden dyp fuktighet som varer fra morgen til kveld. Hele 48% av kremen består av naturlig ringblomst-ekstrakt som effektivt roer ned alle former for irritasjon og rødhet. Selv svært tørr hud får umiddelbart rikelig med pleiende fuktighet, og den kan gjerne brukes andre steder på kroppen med tørre flekker. Kremen absorberes raskt og vil verken tette porene eller bli klissete på huden, men etterlater den frisk og balansert.

Oljerens

Den første av de to oljerensene vi har tatt inn er Natural Coconut Cleansing Oil. Kokosnøtt- og mandelolje gir herlig og skånsom pleie, samtidig som alt fra tung sminke til urenheter enkelt vaskes vekk uten at huden føles stram. Huden gjøres både silkemyk og ren, samtidig som rødhet og sensitiv områder behandles. Den oljeaktig konsistensen forvandles i kontakt med vann og føles helt fantastisk på huden. 

Orange Cleansing Sherbert er en sorbet-aktig oljerens, og passer ypperlig som første steget i en dobbelrens. Olje, sminkerester, døde hudceller og solkrem smeltes vekk på et blunk og hudens talgproduksjon balanseres. Nøkkelingrediensene består av olje fra raps og babassufrø som har helbredende egenskaper. Vitamin E bevarer hudens ungdommelige spenst og beskytter mot ytre stressfaktorer som kan bidra i utviklingen av aldringstegn. Appelsinskall-ekstrakt eksfolierer hudoverflaten på et skånsomt vis, og etterlater huden med en nydelig glød og friskhet. 

Aloe Vera gel

Det nest siste produktet vi har fått inn kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, og er et absolutt must-have produkt for sommeren! Soothing Aloe Vera Gel er en fuktighetsgivende og beroligende gel som består av 95% organisk aloe vera. Rød, sår og irritert hud blir effektivt roet ned og avkjølt. Geleen kan såklart brukes over hele kroppen og er perfekt for ekstra pleie og lindring til solbrent sommerhud.

Intimvask

Helt til slutt har vi Dandelion Feminine Gel, en herlig intimvask som er spesielt utviklet for å opprettholde en sunn pH-verdi og bakterieflora i kvinners underliv. Den inneholder de biotiske bakteriene prebiotika og probiotika, som gjør en viktig jobb med å ivareta vekst av naturlig og nødvendige bakterier. Herlig og forfriskende løvtann-ekstrakt gir ekstra fuktighet og omsorg til den delikate og sensitive huden, og gir en behagelig, luksuriøs og ren følelse. 

Skrevet av

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *