Hva er koreansk hudpleie og hvorfor bruke det?

Sør-Korea har lange tradisjoner med hudpleie og kosmetikk, og dette er i dag et av landets viktigste eksportområder. Bruk av hudpleie i Korea kan spores over tusen år tilbake i tid, hvor de brukte planter, urter og mat til å behandle og fukte huden. I dag ligger Sør-Korea langt foran resten av verden i utviklingen av innovativ hudpleie. Dette skyldes den store etterspørselen fra de mest kritiske hudpleiekonsumentene i verden: sørkoreanerne, og da spesielt sørkoreanske kvinner. For disse er det uhyre viktig at huden får riktig behandling og næring som gir en ren, sunn og plettfri hud. Dette fører til at skjønnhetsindustrien i Sør-Korea er under konstant press for å utvikle nye ideer og produkter for å imøtekomme konsumentenes krav.

Koreansk hudpleie kan oppsummeres som: Innovativt, effektivt og rimelig.

Her er 5 gode grunner til å bytte til koreansk hudpleie:

Eksepsjonell innovasjon

Sør-Korea ligger 10-12 år foran vestlige hudpleiemerker. Du har sikkert hørt om BB-creamen som traff det norske markedet for noen år tilbake, eller sheet masks, cushion foundation og multi-masking i løpet av det siste året? Alt dette har lenge eksistert i Sør-Korea. Det er ikke rart at hovedstaden Seoul er skjønnhetsmekka med tusenvis av hudpleie- og kosmetikkbutikker.

Naturlige og skånsomme ingredienser

Koreansk hudpleie har gjennom generasjoner fokusert på naturlige og skånsomme ingredienser hentet fra naturen i form av frukt, bær og grønnsaker, fremfor å bruke kjemikalier. Mange av produktene inneholder organiske og veganske stoffer, og man trenger i mindre grad være redd for hva man påfører sin hud.

Unike ingredienser

Koreansk hudpleie skiller seg ut ved at de bruker ingredienser som er effektive og innovative, for eksempel sneglesekret, biegift, og geitemelk.
Disse unike ingrediensene bidrar til å oppnå resultater man aldri før har klart å oppnå.

Livsvarige resultater

I Sør-Korea har man en helhetlig tilnærming til hudpleie og tror på å behandle huden innenfra. De forventer ikke mirakler over natten og har som filosofi å behandle og hydrere huden i dybden for å oppnå livsvarige resultater. Koreansk hudpleie forandrer huden til det bedre, enten man sliter med akne og kviser, hyperpigmentering, arr eller rynker.

Mer for pengene

Høy pris betyr nødvendigvis ikke høy kvalitet. Konkurransen blant produsentene på det koreanske markedet er stort, noe som presser prisene ned. Dette betyr at selv kjente merker som Skinfood og Tony Moly gir høy kvalitet til en rimelig pris.

Allerede overbevist om koreansk hudpleie?