Om SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin. Navnet SkinSecret ble til fordi vi ser på koreansk hudpleie som en hemmelighet som venter på å bli fortalt, en hemmelighet vi ønsker å fortelle deg, fordi vi mener din hud fortjener kun det beste.

Vi har på kort tid blitt Norges største nisjebutikk innen koreansk hudpleie og k-beauty og vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt vareutvalg og produsere innhold som formidler hva koreansk hudpleie går ut på.  Se hva våre kunder sier om SkinSecret og koreansk hudpleie her.

For å holde oss oppdatert på de seneste trender innen k-beauty reiser vi jevnlig til Sør-Korea og søker etter nye produkter vi kan tilby til våre kunder. Les om vår lansering av Isntree, eller lanseringen av IUNIK.

Vår prioritet er å jobbe direkte med merkene vi importerer slik at vi får førstehåndskunnskap om produktene og kan garantere at de kommer direkte fra fabrikk. Les om vårt møte med HelloSkin i Seoul.

Vi tilbyr også vårt vareutvalg til salonger og andre utsalgssteder, og er i dag blant annet å finne hos Nordens største og beste luksus-spa, The Well, og hos eksklusive Artesia. Er dere interessert forhandle våre produkter, ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan dere også kan tilby våre innovative koreanske hudpleieprodukter til deres kunder.

Sanja på God Morgen Norge

SkinSecret God Morgen Norge

Sanja fra SkinSecret besøkte God Morgen Norge for å fortelle om Koreansk hudpleie. Les mer »

Team SkinSecret

Sanja

Sanja Myrås
Daglig leder
Jeg ønsker å hjelpe andre å bli bedre kjent med sin hud, ta kontroll over sine hudproblemer, og behandle huden sin med respekt.

Bo

Bo Myrås

Teknisk leder

Jeg utvikler tekniske løsninger som gjør det enkelt for våre kunder å finne frem i jungelen av hudpleieprodukter. Mitt håp er at også menn skal bli flinkere til å ta vare på sin hud.

Neste ansatt

Deg?

Vi søker nye talenter

Har du et brennende engasjement innen hudpleie eller enda bedre, innen koreansk hudpleie? Har du et talent innen innholdsproduksjon (tekst, bilde, video), markedsføring, sosiale medier, eller drift av nettbutikk? Er du i tillegg positiv, utadvendt, ambisiøs og liker å yte det lille ekstra? Da ser vi etter deg! Kontakt oss her