OM SKINSECRET

SkinSecret tilbyr de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin. Navnet SkinSecret ble til da vi mener koreansk hudpleie er en hemmelighet som venter på å bli fortalt, en hemmelighet vi ønsker å fortelle deg, fordi vi mener din hud fortjener kun det beste.

Vi er Norges ledende nettbutikk innen koreansk hudpleie og k-beauty og vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt vareutvalg og produsere innhold som formidler hva koreansk hudpleie går ut på.

For å holde oss oppdatert på de seneste trender innen koreansk hudpleie, reiser vi jevnlig til Sør-Korea og søker etter nye produkter vi kan tilby til våre kunder. Les om vår lansering av Isntree, eller lanseringen av IUNIK.

Vi er autoriserte distributører av- og jobber direkte med merkene vi importerer slik at vi får førstehåndskunnskap om produktene og kan garantere at de kommer direkte fra fabrikk i Sør-Korea.

Vårt vareutvalg er også tilgjengelig for salonger og andre utsalgssteder, og er i dag blant annet å finne hos Blush.no, Vita.no, Hendrix Hair og Artesia Spa. Er dere interessert i å forhandle våre produkter, ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan dere også kan tilby våre innovative koreanske hudpleieprodukter til deres kunder.

Sanja på God Morgen Norge

SkinSecret God Morgen Norge

Sanja fra SkinSecret besøkte God Morgen Norge for å fortelle om Koreansk hudpleie. Les mer »

TEAM SKINSECRET

(trykk på bildene for å se mer av oss)

Sanja Daglig leder SkinSecret

Sanja
Daglig leder
Jeg brenner for koreansk hudpleie, og ønsker å hjelpe andre i å ta kontroll over sine hudproblemer for å få en sunn, jevn og glødende hud!

Bo Teknisk leder SkinSecret

Bo
Teknisk leder

Jeg utvikler tekniske løsninger som gjør det enkelt for deg å finne frem i jungelen av hudpleieprodukter. Mitt håp er at også menn skal bli flinkere til å ta vare på sin hud.

Malin SkinSecret

Malin
Kundeserviceansvarlig
Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av hudpleie og skjønnhet. Mitt mål er at kunden får den beste servicen og veiledningen i jungelen av produkter.

 

Karolina SkinSecret

Karolina
Fotograf/Videograf
Jeg har lenge vært opptatt av koreansk kultur og hudpleie, og min lidenskap er å formidle det fine med K-beauty på en fargerik måte gjennom kameralinsen.

Andrea Pasman

Andrea
Grafisk designer
Jeg jobber med visuell kommunikasjon, og formidler kreative idéer ved hjelp av tekst og bilde.  

Ingeborg Innholdsprodusent SkinSecret

Ingeborg
Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Maren SkinSecret

Maren
Driftskoordinator
Jeg er en hudpleieentusiast med stor interesse for koreanske merker, og jeg sørger for at interne prosesser fungerer optimalt.

 

Victoria Lagermedarbeider SkinSecret

Victoria
Lagermedarbeider
Jeg sørger for at din bestilling behandles raskest mulig, slik at du slipper å vente på din pakke.

 

Therese Lageransvarlig SkinSecret

Therese
Lagermedarbeider
Jeg passer på at alt går knirkefritt med din bestilling og at varene kommer trygt frem til deg.