Sommerens store solkremguide!

Bruk av solkrem er noe av det viktigste og enkleste du kan gjøre for å ta vare huden og forebygge tidlige aldringstegn. Sunn og frisk hud starter med god beskyttelse og i Sør-Korea er det vanlig å aktivt beskytte huden fra barndommen av. Solkrem bør faktisk brukes hver dag hele året, men er spesielt viktig når solstrålene blir sterkere om sommeren.

Hvorfor er det viktig?

Som sagt er solfaktor viktig for å bremse hudens aldringsprosess og forebygge dannelse av rynker og fine linjer. Solstråler står faktisk for 80% av hudens aldring! Samtidig er solbeskyttelse viktig for helsens del og huden glemmer dessverre aldri solskader. I Norge er sol og solarium årsaken til hudkreft i hele 90% av tilfellene. Solfaktor er med på å både forebygge hudkreft og beskytte mot solbrenthet, og er derfor noe av det lureste man kan bruke for god hudhelse. I tillegg bør man begrense tiden man er eksponert for direkte solstråler, og i Norge anbefales det å ta pauser fra solen mellom klokken 12 og 15 på sommeren.

Solkrem – faktor, mengde og hyppighet

Nå som vi har fastslått hvorfor solkrem er viktig, kan vi bevege oss inn på spørsmålet rundt hvor mye solkrem som er nødvendig for å gi tilstrekkelig beskyttelse. Helsemyndighetene i Norge anbefaler å bruke en solkrem med minst faktor 30, men for optimal beskyttelse bør man bruke faktor 50. Det mange ikke vet er at det er minst like viktig å påføre nok solkrem, da beskyttelsesevnen svekkes hvis man tar på for lite. Anbefalt mengde til ansiktet er en raus teskje som påføres før man går ut. Dersom du skal eksponeres for sterk sol bør du også påføre et nytt lag innen den første timen. Påfør nye lag jevnlig utover dagen, spesielt hvis du bader, svetter eller vasker vekk kremen.

Våre solkremer

Siden solkrem utgjør en stor del av daglig hudpleie for både kvinner og menn i Korea, har koreanske solkremer blitt perfeksjonert over flere år. De er gjerne lettvektige og fuktighetsgivende, og gir huden ultimat beskyttelse uten å tette porene. Glem alle assosiasjoner du har til fet og klissete solkrem som gir kviseutbrudd! Til tross for at koreansk solkrem gir super beskyttelse, vil de heller ikke hindre huden i å få farge, men bidrar heller til en jevn, gyllenbrun og glødene hud. Vi har så klart et bredt utvalg av koreanske solkremer med ulike funksjoner, og har laget en komplett guide over vårt sortiment slik at du kan finne din favoritt!

BLITHE UV Protector Honest Sunscreen SPF50+ PA++++

Nyheten BLITHE UV Protector Honest Sunscreen SPF50+ PA++++ er det siste tilskuddet av solkremer hos oss. Den har en pH-verdi på 5.5, som er den ideelle verdien for å opprettholde hudens pH-balanse. I tillegg vil den ved hjelp fra vitamin A, B og C gi ekstra beskyttelse mot solskader og påkjenning, samt massevis av deilig næring og fuktighet. Solkremen passer derfor glimrende til sensitiv hud og de som sliter med irritasjon og nupper om sommeren. Den lette kremen smelter raskt inn og bidrar til en balansert og harmonisk hud!

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

COSRX  Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ er en klassiker og har vært en storfavoritt hos våre kunder i flere år, og det er ikke uten grunn! Den har en lett konsistens, tas raskt opp av huden og har en herlig duft. Nøkkelingrediensen aloe vera gir behagelig fuktighet som varer hele dagen, roer ned irritasjon og etterlater huden silkemyk. Et ypperlig valg for tørr, dehydrert og sensitiv hud!

D’ALBA PIEDMONT UV Essence Waterfull Sun Cream  SPF50 PA++++

D’ALBA PIEDMONT UV Essence Waterfull Sun Cream SPF50 PA++++ er den perfekte solkremen dersom man vil ha en lett og luksuriøs solkrem med ekstra anti-age fordeler. Eksklusiv hvit trøffel kombinert med niacinamid gir liv og spenst til slapp hud, samtidig som pigmentflekker lysnes og hudoverflaten jevnes ut. Resultatet blir en myk, glatt og hydrert hud med et friskt uttrykk.

D’ALBA PIEDMONT Waterfull Fresh Sun Cream SPF50+ PA++++

D’ALBA PIEDMONT Waterfull Fresh Sun Cream SPF50+ PA++++ er herlig og frisk, og gir oss fordeler i både pose og sekk! Denne inneholder også pleiende hvit trøffel, absorberes lekende lett og har konsistens som en vanlig fuktighetskrem. Superingrediensen vitamin E komplimenterer solfaktoren og gir ekstra beskyttelse mot både UV-stråling og frie radikaler. Vann fra tindved-tre gir dyp, men lettvektig fuktighet og den passer derfor superbra til dehydrert kombinasjonshud som trenger fuktighet uten å bli fet.

KLAVUU UV Protection Fresh Sun Gel SPF50+ PA++++

KLAVUU UV Protection Fresh Sun Gel SPF 50+ PA++++ er en næringsrik solkrem med en lett, gelaktig konsistens og er virkelig på vei til å bli en ny SkinSecret-favoritt! Bestående av deilige ingredienser fra havet som for eksempel perleekstrakt, sjøgress og vann fra havdypet er den stappfull av mineraler, aminosyrer og antioksidanter. Den er like forfriskende som en dukkert i havet, gir masse fuktighet uten å bli klissete og sitter helt perfekt under sminken!   

THANK YOU FARMER Sun Project Water Sun Cream SPF50+ PA+++

THANK YOU FARMER Sun Project Water Sun Cream SPF50 + PA+++ er rik på ulike planteekstrakter og oljer som pleier huden, tilfører fuktighet og motvirker tidlige aldringstegn. Den innovative og effektive ingrediensen phyto oligo virker anti-inflammatorisk, roer ned irritert hud og sørger for at fuktigheten opprettholdes i sommervarmen. Denne solkremen virker balanserende, har en fantastisk duft og passer utmerket til alle hudtyper, særlig kombinasjonshud som trenger både fukt og pleie.

THANK YOU FARMER Sun Project Light Sun Essence SPF50+ PA+++

I THANK YOU FARMER Sun Project Light Sun Essence SPF50+ PA+++ finner vi lotusblomst-vann, en tradisjonell nøkkelingrediens som lenge har vært populær innenfor K-beauty. Lotusblomst-vann er kjent for å bringe med seg utallige fordeler, blant annet å bidra til hudens cellefornyelse, balansere talgproduksjonen og gi en lys og jevn hudtone. Konsistensen er ultralett og essenslignende, og gir huden den perfekte, naturlige gløden man ønsker! 

THANK YOU FARMER Sun Project Shimmer Sun Essence SPF30 PA++

THANK YOU FARMER Sun Project Shimmer Sun Essence SPF30 PA++ er vår eneste solkrem uten faktor 50. Likevel gir den god beskyttelse med faktor 30 og egner seg godt til bruk for eksempel på ettermiddagen når solen ikke er like sterk. Den tilfører godt med fuktighet uten å bli klissete, og inneholder helt supre ingredienser som blant annet aloe vera og vitamin E. I tillegg har den en lett shimmer-effekt som gir en nydelig sommerglød,  helt perfekt for en solkysset look både til hverdags og fest. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *