Guide til våre tonere

Jeg snakker ofte om hvor viktig det er å ha en toner i sin hudpleierutine, og at dette er et steg du ikke bør hoppe over, men hvilken toner skal du velge? I dag deler jeg en kort guide til våre tonere.

Hva gjør en koreansk toner?

Oppgaven til en toner er å balanserer pH-verdien i huden og forberede huden på de neste produktene i  hudpleierutinen din. De fleste koreanske tonere roer også ned irritasjon og rødhet, samt fukter godt. De påføres etter rens, enten ved hjelp av en bomullspad eller direkte med hendene.

Når du skal velge en toner ut over dette, velger du din toner ut i fra hvilken hudtype og/eller hvilke utfordringer du har med huden din.

Toner for aknehud

Tonere for aknehud inneholder ofte milde men effektive syrer som både roer ned betent og rød hud, samtidig som de renser porene. Det er vanskelig å finne tonere som renser vekk urenheter og samtidig ikke tørker ut huden. Våre beste tonere for dette er COSRX AC Collection Calming Liquid Mild for dehydrert og sensitiv hud, og COSRX AC Collection Calming Liquid Intensive for deg med fetere hud. Disse er to nyheter fra COSRX sin nye hudpleieserie, AC Collection, som de har utviklet over flere år basert på tilbakemeldinger fra sine kunder. En annen toner som egner seg utmerket for sensitiv hud er TIA’M Aura Milk Face Peeling Toner, med melkesyre som forhindrer dannelse av nye urenheter. Denne toneren jobber også med å redusere synligheten av tidligere kvisearr.

Toner for whiteheads og blackheads

Hvite og sorte hudormer er en av de hudtilstandene som kan føles som om man aldri blir kvitt. Til dette har vi 3 peeling-tonere som inneholder syrer og som skånsomt renser ut av porene. Disse kan brukes 2-3 ganger i uken, og på de andre dagene i uken bør du supplere med en mildere toner. Våre peeling-tonere er JUMISO Yes I Am Toner AHA 5% som fjerner døde hudceller og pleier flassete gustne områder, COSRX AHA Whitehead Power Liquid som hjelper mot hvite hudormer og passer til tørrere hudtyper, og COSRX BHA Blackhead Power Liquid for sorte hudormer og passer til fetere hudtyper.

Toner for porer

Tonere som strammer opp porer inneholder vanligvis alkohol og har en uttørkende effekt. Koreanske tonere inneholder sjeldent ingredienser som alkohol, men COSRX Two In One Poreless Power Liquid bruker den naturlige ingrediensen tannin for å stramme og redusere synligheten av porer. Denne toneren virker også avkjølende og forfriskende på huden.

Toner for sensitiv hud

Hvis du opplever sensitiv hud så er din hudbarriere svekket. For de som opplever denne hudtilstanden kan det være utfordrende å finne hudpleieprodukter som man ikke blir rød og irritert av. Her er det viktig med gode og beroligende ingredienser som fokuserer på å lindre svie og kløe. Våre favoritter til dette er TIA’M Centella Face Calming Toner og SKIN & LAB K Plus Red-X Toner. Disse inneholder ingredienser som centella asiatica og spirulina, som styrker og pleier hudbarriereren.

Toner for dehydrert og tørr hud

Hvis du har en hud som tørster etter fukt, trenger du en fuktighetsgivende toner som du kan legge lagvis for økt spensten i huden. Til dette passer både TIA’M My Signature Vita B5 Toner og OLIVARRIER Dual Moist Toning Lotion. Vita B5 toner er helt fantastisk sammen med c-vitamin serumer, mens Dual Moist toneren fra Olivarrier er 100% vegansk.

Toner for anti-aging

Den beste måten å bremse og utsette aldringstegnene er å starte så tidlig som mulig med anti-aging. Enkelte koreanske tonere inneholder også ingredienser som bekjemper aldring, og I’M FROM Rice Toner med hele 77,78% risekstrakt er et godt eksempel på en slik toner. Ris er en ingrediens som har blitt brukt og brukes fortsatt av koreanske kvinner for å oppnå den klare porselenshuden som nå også har blitt ettertraktet blant kvinner i vesten.

Skrevet av

Sanja

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

 

15 Delinger

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *