NYHET: spennende goodies fra SOME BY MI!

Some By Mi har virkelig rukket å bli en storfavoritt hos SkinSecret siden vi lanserte merket hos oss for litt over et år siden. Vi har nå utvidet vårt sortiment og fått inn flere produkter med ulike funksjoner som er fulle av naturlige, aktive ingredienser, og bidrar til en sunn og plettfri hud. De fungerer faktisk akkurat like mirakuløst som navnet tilsier – something by a miracle! 

En av ingrediensene som går igjen i produktene vi har fått inn er truecica, Some By Mi sin egne patenterte ingrediens. Her kombineres centella asiatica, tetre og burot for å gi huden optimal lindring og pleie. Disse tre er nemlig noen av de mest effektive ingrediensene som finnes dersom man ønsker å roe ned irritasjon, rødhet, kløe og akne-utbrudd. Perfekt for sensitiv og stresset hud som trenger beroligende pleie.

30 Days Miracle

Blant de 5 nyhetene vi har fått inn finner vi to ulike vannbaserte renser i den superpopulære 30 Days Miracle-serien. Fra tidligere har vi hatt serum, toner og fuktighetskrem i samme serie, og vi er nå sjeleglade for å kunne supplere med disse herlige og effektive rensene. 

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam 

Dette er en skummende rens, spesielt tilpasset fet og akne-utsatt hud som renser huden på en grundig men skånsom måte. Overflødig talg og olje forsvinner lekende lett og porene renses på et dypt nivå. AHA, BHA og PHA-syre fjerner døde hudceller uten å skape irritasjon og virker effektivt for en jevnere, glattere og fornyet hudoverflate. I tillegg inneholder rensen truecica og har derfor en behagelig beroligende og balanserende effekt. Et ypperlig alternativ for deg som ønsker en mild rens som behandler urenheter og etterlater huden strålende ren!

Bye Bye Blackhead 30 Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser

Si farvel til sorte hudormer og urenheter med denne unike og spennende boblerensen. Med ingredienser som teekstrakt, tebusk vann og pilbark-ekstrakt åpnes tette porer samtidig som overflødig talg og olje blir renset vekk. Rensen kan brukes på to forskjellige måter, og begge metodene innebærer at den smøres utover ansiktet som en maske for så vente på at geleen skal begynne å boble. Dersom den skal benyttes som daglig rens, masseres den inn i huden og vaskes av med vann. For en mer intensiv behandling kan man la den virke i ca 5 minutter etter at den har begynt å boble før man masserer den utover og skyller av. Finnes det noe mer fantastisk enn hudormer som forsvinner på mirakuløst vis på kun 5 minutter? 

Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask 

Denne overnight-masken tar virkelig begrepet skjønnhetssøvn til nye høyder. Nøkkelingrediensene Yuja og Niacinamid lysner og jevner ut hudtonen, og stimulerer produksjonen av nye hudceller. Samtidig får huden deilig fuktighet og næring fra 10 ulike typer vitaminer, slik at du våkner med en strålende og frisk glød. Masken kan også brukes som en vanlig fuktighetskrem og holder huden hydrert gjennom hele dagen! 

Snail Truecica Miracle Repair 

Til slutt har vi fått to vidunderlige mirakelprodukter fra Snail Truecica Miracle Repair-serien, en toner og en fuktighetskrem. Begge produktene inneholder både snegleslim og truecica, en perfekt kombinasjon for sensitiv og svekket hud som trenger beskyttelse, pleie og ekstra styrke. 

Snail Truecica Miracle Repair Toner

Med en cocktail av supre nøkkelingredienser har denne toneren flere egenskaper som behandler ulike hudproblemer. I tillegg til snegleslim og truecica finner vi nemlig lakrisrot-ekstrakt og niacinamid, som er effektive i bekjempelse av akne og urenheter, samt bidrar til en glatt og jevn hudtekstur. Toneren tilfører også fuktighet, reduserer akne-arr og pigmentering, samtidig som den motvirker aldringstegn. Den passer utmerket til alle hudtyper, ikke minst tørr og sensitiv hud. 

Snail Truecica Miracle Repair 

For optimal effekt anbefaler vi å følge opp toneren med denne fuktighetskremen. Den høye konsentrasjonen av snegleslim og truecica gjør denne kremen til førstehjelp for stresset hud med en svekket hudbarriere. Den har en unik helbredende effekt og hjelper huden  tilbake til normaltilstand, samtidig som arr, rynker og misfarging reduseres betraktelig. Med sin lette konsistens absorberes den raskt og gir fuktighet uten å tette porene. I tillegg er kremen beriket med kollagen, peptider og ceramider som beskytter huden mot blant annet frie radikaler. Huden etterlates friskere og spenstigere, med en glatt overflate og en naturlig glød. Før og etter bildene der ute snakker virkelig for seg selv, og vi spår allerede denne kremen som en ny SkinSecret-favoritt! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *